2 Jerusalem
Sea Of Galilee From Mt Arbel Mindre Pix
Dead Sea Mud Girl

Konfirmanttur til Israel

Avreisedato

15.02.2020

Varighet

8 dager

Pris fra

11 990,-

Dag 1

Lørdag 15. februar: Utreisedag

Flyet tar av fra Kristiansand kl. 12.00. Vi mellomlander i Amsterdam, og får noen timer på en av Europas største flyplasser, før vi reiser videre mot Tel Aviv kl. 20.55. Der lander vi kl. 0220. I Israel er de en time foran oss, så reisen fra Amsterdam

Dag 2

Søndag 16. februar: På og ved Gennesaretsjøen

Tema: Jesu Gjerninger.

06.00/06.30 vi spiser frokost på Ohalo Kibbutz Tiberas, nesten ved Gennesaretsjøens bredd. Rommene er neppe klare ennå, men vi har jo sovet på flyet og på bussen. Når sola etterhvert stikker over Golanhøydene og skinner ne

Dag 3

Mandag 17. februar: Mt. Arbel - Nasaret - Tiberias

Tema: Jesu liv

Mount Arbel – Vi blir kjørt til toppen av dette fjellet på nordvestsiden av sjøen, der vi har en fantastisk utsikt over store deler av Jesu virkeområde. Her bruker vi litt tid på å samle litt av puslespillet om hvem Jesus virkelig

Dag 4

Tirsdag 18. februar: Jordandalen og Dødehavet til Jerusalem

Tem: Sterke historier i mektig landskap

Vi bryter opp tidlig fra Tiberias. Deretter følger vi Jordandalen sørover. Her kommer vi etter hvert inn i de palestinske selvstyreområdene, Samaria og Judea – eller «Vestbredden» som er dagens politiske b

Dag 5

Onsdag 19. februar: Holocaustmuseet og Betlehem

Tema: Jødisk forventning og oppfyllelse, undergang og messiashåp

En ny, meget spennende dag med sterke inntrykk. Vi besøker Holocostmuseet Yad vaShem, en smertefull, men viktig opplevelse. Vi drar opp på Oljeberget og opplever den berømte utsikt

Dag 6

Torsdag 20. februar: Jerusalem

Tema: I spenningen mellom kulturer, tidsepoker og religioner

Vi tar trikken inn til Jerusalems gamle bydel. I «City of David» finner vi den 2700 år gamle Hiskias tunnel – se for eksempel 2. Kong. 20,20. Her vandrer vi over 500 meter til knes i v

Dag 7

Fredag 21. februar: Jerusalem

Tema: "Jeg har sett ham sorgtungt vandre opp til Golgate sin gang."

Vi tar trikk til Damaskusporten, og begir oss som Jesus på Skjærtorsdagskvelden ned til Getsemanehagen. Her får vi komme inn i kirken reist over steinen der Jesus kjempet i bønn

Dag 8

Lørdag 22. februar: Hjemreisedag

Ikke lang tid over midnatt blir vi hentet med buss for å kjøre til flyplassen i Tel Aviv der flyet har avgang kl. 0515. Vi vender tilbake samme vei som vi kom for omkring ei uke siden, via den store flyplassen i Amsterdam. Her får vi svært god tid. Til

Bilde10
080916 Rba21
A Shoot Of The Gilboas Mountain Israel
Sabra Kaktus Mindre Pix
Mt Beatitute Mindre Pix
Shepherd Field Betlehem
Cesarea By The Sea2
Mo Israel Gunnar01
Israel Rare Hatter
Childputtinganoteinsidethe Wall Norm

Priser og betingelser

Pris fra 11 990,-

Tillegg for enkeltrom: kr. 2.330,-

BOSTEDER i trippelrom:
16-18/2 Ohalo Kibbutz Tiberias - Classic rooms
18-21/2 Prima Park Hotel Jerusalem

Bestill

Prisen inkluderer

 • Flyreisen Kristiansand - Tel Aviv tur/retur
 • Flyavgifter med kr. 810,- (pr. mars 2019)
 • Hele rundreisen med alle utflukter etter programmet
 • Opphold i trippelrom på hotellene
 • Halvpensjon, dvs frokost og middag på hotel

  Prisen inkluderer ikke

  • Tips til hotellbetjening, guide og sjåfør med 65 USD
  • Drikke til inkluderte måltider (utover vann)
  • Reiseforsikring (alle må ha)
  • Billett på trikken som er planlagt benyttet istedet for buss 20. og 21. februar
  • Eventuel
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
15. februar Kristiansand - Amsterdam 1200 1335 KL 1210
15. februar Amsterdam - Tel Aviv 2055 0220+1 KL 461
22. februar Tel Aviv - Amsterdam 0515 0920 KL 462
22. februar Amsterdam - Kristiansand 2030 2200 KL 1211
 • Betingelser for denne turen

  Denne turen har følgende avbestillingsregler.

  · Avbestilles turen innen 90 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr. 500,-

  · Avbestilles turen mellom 89 dager og 66 dager før avreisedato, tilbakebetales ikke depositum

  · Avbestilles turen mellom 65 og 45 dager før avreise, kreves 30 % av turprisen

  · Avbestilles turen mellom 44 dager og 31 dager, kreves 50 % av turprisen

  · Avbestilles turen mellom 30 dager og 21 dager, kreves 75 % av turprisen

  · Avbestilles turen mindre enn 20 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding.

  Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.

 • Praktisk informasjon

  Vaksiner ved reise til Midtøsten

  Det anbefales vaksinasjon mot ulike sykdommer ved reiser til de fleste land i Midtøsten. Hvilke vaksiner avhenger av hvor man skal reise, type bosted, hygieniske forhold og lengden på oppholdet.

  Personer som ikke vet om de har fått MMR-vaksine eller hatt alle de aktuelle sykdommene (meslinger, kusma og røde hunder), anbefales MMR-vaksine.

  Type utenlandsreiser deles inn i to hovedgrupper
  Våre vanlige rundreiser kategoriseres som Gruppe I, mens vandreturer med overnatting i private hjem kategoriseres som Gruppe II

  GRUPPE I

  Forretnings- og turistreiser til byer og turiststeder med god hotellstandard, mathygiene og gode sanitære forhold.

  GRUPPE II

  Lang- eller kortvarige reiser eller opphold i områder med dårlige hygieniske og sanitære forhold, og/eller nær og langvarig kontakt med lokalbefolkningen. For eksempel arbeidsopphold, ryggsekktur, innvandrere på besøk til tidligere hjemland.

  ( ): Parentes rundt forkortelsen i tabellen betyr at foreslåtte profylakse bør vurderes individuelt avhengig av reisetype og lokale geografiske og årstidsvariasjoner i sykdommens utbredelse. I tillegg må den reisendes helsetilstand, alder og tidligere vaksinasjonsstatus vurderes.

  Aktuelle vaksiner

  REISEMÅL

  GRUPPE I

  GRUPPE II

  Jordan, Palestinske områder

  dTP-IPV* Hep A

  dTP-IPV* Hep A (Hep B) (Tyf) (Rab)

  Israel

  dTP-IPV*

  dTP-IPV* Hep A (Tyf) (Rab)

  Forkortelser for aktuelle reisevaksiner
  · dTP-IPV: Difteri, tetanus, kikhoste og poliovaksine
  · Hep A: Hepatitt A-vaksine
  · Hep B: Hepatitt B-vaksine
  · MenACWY: Meningokokk A+C+W+Y konjugatvaksine
  · Rab: Rabiesvaksine
  · Tyf: Tyfoidvaksine
  · BCG: Tuberkulosevaksine
  · Influensa: Influensa sesongvaksine

  * Alle bør være vaksinert mot difteri, stivkrampe, kikhoste og poliomyelitt. Voksne som er grunnvaksinert bør ta én dose oppfriskningsvaksine mot disse sykdommene ca. hvert 10. år.

  Det anbefales at vaksinasjon av Hepatitt A gjøres ca 4 uker før avreise. Ta kontakt med ditt lokale vaksinasjonskontor hvis du har spørsmål.

  Mer informasjon på: https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/verden/vaksiner-ved-reise-til-midtosten/