Skoletur og studietur

Shutterstock 1094590475

Reisemål:

Skoleturer med mening

Plussreiser legger opp skoleturer og studieturer både med turistbuss, båt, rutefly eller charterfly. Vi skreddersyr skoleturen eller studieturen etter deres ønske og bruker vår erfaring til å komme med gode råd og forslag.

Vi har mange gode turforslag både for turer ut av landet og innenlands. Populære reisemål er for eksempel Berlin, Krakow, Riga, London, Praha, Paris, Israel og Kenya i tillegg til ulike steder i vårt eget land.

Tilskudd fra Utdanningsdirektoratet

Udir gir støtte til turer for ungdom som planlegger å besøke konsentrasjonsleirer og minnesteder fra andre verdenskrig. Plussreiser tar seg av søknadsprosessen for dere og sikrer at dere får den støtten dere har krav på. Vi gir også tips og idéer om turer som kvalifiserer til denne støtten.

Program:

For oss i Plussreiser er det viktig at alle har både et godt faglig og sosialt utbytte av turen. Vi legger derfor stor vekt på at våre stedlige representanter gir mulighet for utflukter og guidede opplegg som både er interessante og har et riktig innhold i forhold til læreplaner. Mange ønsker at elevene skal få oppleve noe meningsfullt på sin studietur eller skoletur, lære noe nytt eller bli kjent med historiske hendelser. For mange betyr det et besøk til konsentrasjonsleirene Auschwitz-Birkenau i Krakow eller Stasifengselet i Berlin. På innenlandsturer velger mange å besøke Falstadsenteret i Trøndelag, Vemork museum på Rjukan eller Utøya og 22. juli-senteret i Oslo. Vi legger til rette for besøk og guidede turer der dere måtte ønske.

Arbeit macht frei ved Auschwitz
Arbeit macht frei ved Auschwitz

Trygghet:

På de fleste av våre reisemål har vi faste stedlige representanter som tar seg av gruppene våre på tur. Dette gir en ekstra trygghet ved sykdom, ulykker eller andre uforutsette hendelser. Våre agenter stiller opp og er der for dere når dere behøver dem.

Reiser gir ny kunnskap
Reiser gir ny kunnskap

Vi gjør bestilling av gruppeturer enkelt

Plussreiser kan lage en gruppetur, skoleturer og studieturer som passer akkurat for deres klasse eller trinn. Dere bestemmer selv reisemål og opplegg. Våre engasjerte turskreddere gjør jobben med bestilling, prisforhandling, ordner reisedokumenter, guider, inngangsbilletter – i prinsippet alle detaljer som skal til for en vellykket reise. Vi tar selvsagt også ansvar for oppgjør inn mot de ulike leverandørene. Dere har kun kontakt med «deres» reisekonsulent i Plussreiser – mer trenger du ikke. Plussreiser gjør det som kan oppleves som kompliserte oppgaver enkelt.

Vi har lang erfaring med ferdigsydde bestillingsturer. Ta kontakt med oss så kan vi lage til en skole- eller studietur som passer for akkurat deres gruppe.

En skoletur skaper minner for livet!
En skoletur skaper minner for livet!